Cadru suport sustinere spate, unghi reglabil

Cadru suport sustinere spate, unghi reglabil

Evaluare
142,02 lei
Livrare in 1-2 zile
DY077001

Referinta DY077001

Cantitate

  Comenzile inregistrate pana la ora 14 sunt expediate (nu livrate) in aceeasi zi. Livrarea 1-3 zile.

Produse certificate CE si autorizate la Min. Sanatatii.

 

Comenzi rapide 0772281225

Spatar realizat pe cadru metalic emailat, avand ca tetiera o perna (dimensiuni: 310 x 160 mm), detasabila, care este atasata la cadru cu un dispozitiv de fixare tip Velcro.

Material de calitate superioara, usor de intretinut.

Spatarul ofera un plus de confort persoanelor supuse unui repaus prelungit la pat sau persoanelor in varsta. Recomandam sa puneti si o perna pentru un plus de confort.

Inaltimea tetierei si unghiul sunt controlate prin suporturi de fixare amplasate pe cadru, avand 5 niveluri de ajustare a inclinarii. Dimensiuni Cadru 530 x 520 mm

Atentie ! Cadrul trebuie sprijinit de marginea patului pentru a nu aluneca.

Va recomandam pentru persoanele bolnave ce stau la pat si Salteaua anti-escara: Sistem Antiescara Saltea cu Pompa

DY077001

Foaie de calcul

Greutate maxima sustinuta
100 kg
Grade 
2023-09-21

Produs bine gândit

Acest suport aparent nu diferă de multe alte oferte disponibile pe piață. Și totuși:
1. Este mai lat, ceea ce permite chiar si unei persoane mai corpolente să se așeze comod, fără să ae atingă de cadrul metalic.
2. Are grilele de susținere bine poziționate, astfel încât spătarul poate coborî de la vertical la cam 50° față de orizontală, o pozitie comodă chiar și pentru o moțăială ????
3. Cel mai important, "șorțul" ce prelungește spătarul, întins în direcția picioarelor și așezându-vă cu șezutul pe el, va împiedica în mare măsură alunecarea într-o poziție incomodă și dăunatoare pentru coloană.
Deaoarece construcțiaa este asemănătoare oricum cu alte modele, sugerez câteva modificări sau adăugiri care vor spori confortul și utilitatea, protejând în același timp utilizatorul și mobilierul.
1. Pentru a evita lovirea de unele părți metalice sau frecarea acestora de tăblia patului, se pot îmbrăca părțile în cauză cu tub de izolatie din polietilenă pentru instalații de încălzire, ceva de genul: https://www.dedeman.ro/izolatie-teava-alfaflex-d-18-x-6-mm-l-2-m/p/2021210. Cu răbdare și ceva îndemânare, puteți îmbrăca chiar și capetele din zona articulațiilor, dacă ați constatat că ceva de acolo vă deranjează. Se găsesc in magazinele de bricolaj și niște căpăcele de plastic, dacă vreuna din piulite (M6) vă deranjează.
2. Chiar dacă v-ați așezat bine inițial și aveți o saltea bună, după un timp o să simțiți presiune și durere crescânde în zona noadei. Dacă vă petreceți mult timp în suport, mai ales cu spătarul ridicat spre maxin, puteți lua în considerare achiziționarea unei perne ortopedice pentru șezut, cu protectie pentru coccis, de exemplu din gama de aici: https://ortosan.ro/categorie/perne-ortopedice/
3. Pentru confortul spatelui, așezați o pernă fermă si confortabilă pe toată lungimea spătarului suportului. Iarăși, dacă petreceri mult timp innpat cu suportul ridicat, poate fi o îmbunatățire considerabilă dacă achiziționați și o pernă ortopedică pentru spate, cu sprijin lombar, exemple găsiți în pagina indicată anterior.
De menționat că aceste ultime două accesorii vă pot fi utile și dacă, atunci când se încheie imobilizarea la pat, lucrați mult stând pe sacun sau conduceți mult un vehicul.
În încheiere vreau să precizez că toate cele scrise sunt bazate pe propria experiență recentă și nu am nicio "înțelegere" cu vreuna din firmele cărora le fac "reclamă". Și este deliberat totuși și un dram de reclamă pentru că am studiat destul de mult piața și în gamele de produse indicate raportul calitate/preț este greu de depășit. Dar alegeți ce doriți ????
Și doua vorbe despre furnizor: serios, prompt ????

Produse din aceeasi categorie (Sunt 10 alte produse in aceeasi cateogrie)

close Cos cumparaturi
close Cos cumparaturi

Cont Nou

Aveti deja un cont ?
Autentificati-va in schimb Sau Reset password