Scaun transfer pat-toaleta-baie-dus-masa fara a ridica pacientul. Scaun WC camera tip Foarfeca.
  • -1.010,00 lei

Scaun transfer pat-toaleta-baie-dus-masa fara a ridica pacientul. Scaun WC camera tip Foarfeca.

1.511,01 lei Economiseste 1.010,00 lei
2.521,01 lei
Livrare in 1-2 zile
DH077600

Referinta DH077600

ATENTIE!

ACEST SCAUN NU POATE FI FOLOSIT PENTRU A TRANSFERA PACIENTUL PE ALT SCAUN CU ROTILE CLASIC, DECAT DACA SCAUNUL CU ROTILE ESTE INGUST SI SE POT DETASA/RABATA COTIERELE.

Latime sezut
Cantitate

  Comenzile inregistrate pana la ora 14 sunt expediate (nu livrate) in aceeasi zi. Livrarea 1-3 zile.

Produse certificate CE si autorizate la Min. Sanatatii.

 

Comenzi rapide 0772281225

Scaun de transfer de pe pat pentru toaleta / dus / masa. Dispozitiv multifunctional de ridicare si deplasare a pacientilor.

Cu acest scaun de transfer, puteti muta pacientul fara a fi nevoie sa il ridicati. Nu este nevoie să: ridicati - sa prindeti - sa sustineti pacientul. Produsul este proiectat pentru a fi folosit in interior, pe suprafate plane, fara praguri.


Prezentare video se poate urmari la urmatorul link: Scaun transfer pacient

ATENTIE ! Verificati datele de mai jos.

Vă rugăm să vă asigurați că există suficient spațiu sub pat pentru a permite intrarea picioarelor cu roți ale scaunului - înălțime minimă 14 cm. Adancime picioare (partea ce intra sub pat) 46 cm.

Latime sezut scaun: 46 cm; Adancime sezut: 42 cm; Latime totala 58-59 cm (va rugam sa verificati latimea usilor prin care trebuie sa treaca). Adancime totala 70 cm. Distanta sol - sezut: minim 42 cm, maxim 60 cm. Distanta sol - saltea pat: minim - 39 cm, maxim - 57 cm. Verificati distanta de la podea la saltea sa fie intre 40-57 cm.

Latime sezut scaun: 51 cm; Adancime sezut: -- cm; Latime totala -- cm (va rugam sa verificati latimea usilor prin care trebuie sa treaca). Adancime totala -- cm. Distanta sol - sezut: minim -- cm, maxim -- cm. Distanta sol - saltea pat: minim - cm, maxim - cm

Suporta greutatea maxima 120 Kg.

ATENTIE ! ACEST SCAUN NU POATE FI FOLOSIT PENTRU A TRANSFERA PACIENTUL PE ALT SCAUN CU ROTILE CLASIC, DECAT DACA SCAUNUL CU ROTILE ESTE INGUST SI SE POT DETASA/RABATA COTIERELE.

Conform Ordonantei de Urgenta 34/2014, articolul 16: NU se accepta la returnare niciun produs de tip WC-toaleta, sau produse de igiena intima. Se poate returna doar daca nu a fost folosit.

Dispozitiv multifuncțional pentru ridicarea și mutarea pacienților. Proiectat pentru persoanele cu dizabilități și vârstnici cu mobilitate redusă, nu pentru pacienții complet paralizați. Facilitează munca personalului medical si protejeaza sanatatea acestora.

Prezentarea video poate fi urmărită pe meniu fotografii. Inainte de a comanda, urmariti videoclipul de prezentare din sectiunea fotografii.

Scaun rulant de îngrijire: combină funcțiile de transfer la duș, toaletă WC, masă, scaun cu rotile etc. Poate fi folosit ca scaun de comodă, scaun cu rotile de baie și scaun de transfer pentru pacient. Rezolvă cu succes problema deplasării persoanelor în vârstă sau cu dizabilități din scaune cu rotile pe canapele, paturi, toalete, scaune etc. Este alcătuită dintr-un schelet de oțel carbon îngroșat și poate suporta/transporta până la maximum 120 Kg.

• Deschidere și închidere la 180°: scaunul împărțit la 180° poate fi deschis la stânga și la dreapta pentru a îmbrățișa pacientul și pacientul fără a se deplasa și a sta în picioare. Baza poate fi plasată lângă pacientul imobilizat la pat la capătul piciorului patului pentru o ridicare mai bună. Acest scaun de transfer poate facilita întreținerea.

• Protecție dublă: spătarul are un design dublu de cataramă și centură de siguranță și este echipat cu o centură de siguranță multifuncțională care poate fixa poziția pe scaun a utilizatorului și poate proteja utilizatorul în siguranță. Nu este nevoie să vă aplecați pentru a bloca și debloca roțile. Blocajele duble ale scaunului ușor reglabile pentru spătar previn căderea și măresc siguranța.

• Ridicare manuală: înălțimea scaunului rulant pentru ridicarea pacientului poate fi reglată liber, ceea ce este potrivit pentru persoane de diferite dimensiuni. Echipata cu 4 roti universale silentioase 360°, fiecare roata este echipata cu frana, sigura si stabila. Roțile pot fi mișcate la 360°, astfel încât să vă puteți roti în orice direcție.

• Notă: Distanța dintre podea și pat/canapea trebuie să fie mai mare de 12 cm. Inaltimea patului/canapelei trebuie sa fie intre 48 cm si 66 cm. Acest dispozitiv de ridicare a pacientului nu suportă operarea independentă de către pacienți sau vârstnici și trebuie împins de personalul de îngrijire. Această comodă cu roți nu este potrivită pentru persoanele care sunt complet paralizate sau nu pot lua o poziție așezată vertical.

DH077600

Foaie de calcul

Greutate maxima sustinuta
120 kg
Latime
Sezut 46 cm - Latime totala 59 cm
Cadru
Otel inox
Culoare cadru
Alb
Vas WC
Da, detasabil
Reglabil pe inaltime
Da

No customer reviews for the moment.

Produse din aceeasi categorie (Sunt 17 alte produse in aceeasi cateogrie)

close Cos cumparaturi
close Cos cumparaturi

Cont Nou

Aveti deja un cont ?
Autentificati-va in schimb Sau Reset password